f64 prelungeste termenul de asigurare Bulletproof

f64 prelungeste termenul de asigurare Bulletproof

BulletProof_14zile

Nu stiu daca stiti, dar pana acum clientii f64 beneficiau de o asigurare numita Bulletproof care putea fi activata doar in momentul comenzii si achitarii produsului. Acum limita respectiva a fost ridicata si puteti opta pentru acest tip de asigurare timp de 14 zile de la achizitionarea aparatului foto DSLR sau compact.

Asigurarea este valabila 3 ani si protejeaza aparatul indiferent de conditiile de utilizare ale acestuia. O recomandare personala, daca faceti o investite in echipament foto aruncati o privire si peste acest tip de asigurare, s-ar putea sa va fie mai utila decat va puteti imagina. f64 spune ca asigurarea este valabila in toata europa in cazul in care aparatul se strica in alta tara decat Romania se poate repara gratis. Acum eu vad lucrurile putin altfel si mi se pare inutila aceasta mentiune atata vreme cat il aduci la service-ul sau magazinul de unde l-ai cumparat.

Mi s-ar fi parut mai util ca asigurarea respectiva sa poata fi rezolvata in colaborare cu alte magazine din europa. Ce faci daca ti „se strica” aparatul foto in prima zi de excursie sau concediu? Trebuie sa astepti sa ajungi inapoi in tara sa il repari pe asigurare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: