eBay interzice vrajitoria

eBay interzice vrajitoria

Ati auzit vreodata vorba, ,,indiferent ce vrei, gasesti pe eBay”? Ei bine, incepand cu aceasta toamna aceasta, nu va mai fi valabila.

eBay interzice vrajitoria

 

In noul regulament al vanzatorilor pe eBay ce va intra in vigoare incepand cu 1 septembrie, lista lucrurilor ce nu se pot vinde pe popularul serviciu de comert online a primit cateva intrari noi. Practic, de la aceasta data se va interzice comercializarea de sfaturi, vraji, blesteme, incantatii, potiuni magice, rugaciuni, sfintiri, sesiuni de vindecare si alte cateva detalii nu la fel de „picante”.

Desi efortul manifestat prin respectiva lista pare sa vizeze protejarea utilizatorilor, efortul mi se pare orientat in directia gresita. Intotdeauna a existat si va exista o piata pentru magie sau sfaturi, iar daca cineva are suficient de multi bani incant sa ii cheltuiasca pe astfel de „servicii”, nu cred ca este rolul eBay de a interzice comercializarea lor. Cel mai probabil, in curand vom vedea un ebaymagic.com, nu de alta dar s-ar putea sa le fie dificil sa vand toata marfa pana la 1 septembrie asa ca vor fi nevoiti sa se relocheze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: