Dupa noul iPhone vine noul proces impotriva Apple

, 14 Sep, 09:50

Pentru ca Samsung si HTC au telefoane compatibile LTE create cu mult inaintea Apple, era evident ca aceleasi companii detin si niste patente legate de respectiva tehnologie. Odata cu lansarea iPhone 5, respectivele patente vor fi folosite intr-un proces.

samsung-vs-apple2-5

Samsung si HTC au lansat amenintari impotriva celor de la Apple cu saptamani in urma zicand ca lansarea unui iPhone cu LTE este un motiv suficient pentru declansarea unui proces. Noul iPhone a fost anuntat, are LTE, deci urmeaza sa vedem companiila la tribunal. Chiar daca cei de la Samsung au fost mai lenti, HTC deja a inaintat cazul unui judecator de la International Trade Commission din SUA cu scopul de a intarzia lansarea noului smartphone de la Apple, cel putin in Statele Unite.

Avand in vedere ca vorbim de o serie de tehnologii care ar trebui licentiate cu usurinta, patentele legate de o tehnologie de comunicatii nu ar trebui sa poata fi folosite pentru interzicerea comercializarii unui aparat. Patentele HTC nu au fost inca declarate ca fiind invalide, iar cele de la Samsung sunt in curs de validare.

Cu alte cuvinte, exista un risc destul de mare ca noul iPhone sa ajunga la primii utilizatori mai degraba mai tarziu decat mai devreme, in cazul in care tribunalul este de acord cu interzicerea temporara a comercializarii. Si mai zicea cineva ca doar Apple are o pasiune pentru intentat procese.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

aici nu e vorba de cine are pasiune de a intenta procese…sa nu uiti prietene ca maru asta muscat s-a legat si de un supermarket din polonia care are ca logo un mar rotund..vezi doamne le-au incalcat imaginea…deci nu mai trebuie sa folosim desene ce reprezinta un mar..ca ne dau astia in judecata..

interzicerea comercializarii iPhone5 cred ca poate fi temporara dar nicidecum temporala 😛

„Si mai zicea cineva ca doar Apple are o pasiune pentru intentat procese.”

Si oare cine a inceput toata treaba cu procesele daca nu Apple? 🙂 ar trebui sa nu se mai creada asa zei cei de la Apple, si sa si-o fure putin si ei.

Fara Steve Jobs se pare ca-s niste copilasi care vor sa faca multi bani, dar nu prin produse, ci prin procese.

foarte multe comentarii nu sunt postate, de ce…lasa lumea sa zica, exceptand cele porcoase sa zic asa…zicea nick foarte bine..esti fan apple si nu esti impartial..esti de ras..

Alexandru Puiu

Faci niste acuzatii nefondate complet. Toate comentariile sunt postate, unele chiar ofensatoare. Nu folosim nici un sistem de aprobare. Data viitoare o sa te rog sa vii cu dovezi.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail