Dawnguard pentru Skyrim momentan doar pe Xbox 360

Dawnguard pentru Skyrim momentan doar pe Xbox 360

Expansion-ul Dawnguard pentru The Elder Scrolls V: Skyrim a fost lansat pe Xbox Live inca de la sfarsitul lunii iunie, insa pana in prezent nu au existat detalii despre versiunile pentru PC si PlayStation 3. Intrebat cand aceste editii ale jocului vor primi noul continut, Pete Hines de la Bethesda Softworks a facut niste declaratii nu tocmai incurajatoare.

the elder scrolls skyrim dawnguard

Acesta a spus ca DLC-ul Dawnguard a fost anuntat si lansat doar pentru Xbox 360 si nu pentru alte platforme. Nu este prima data cand Bethesda ofera DLC in exclusivitate pentru platforma de jocuri a celor de la Microsoft, seria Fallout primind intotdeauna continutul extra mai intai pe Xbox. Din pacate insa, spre diferenta de Fallout, in cazul lui Skyrim nu s-a discutat deloc despre posibilitatea aparitiei pe PC sau PlayStation 3. Curios este faptul ca perioada de exclusivitate era de obicei de 30 de zile, urmand ca dupa aceasta, Bethesda sa lanseze DLC-ul fara alte intarzieri.

Se pare ca de aceasta data Microsoft a reusit sa isi asigure exclusivitatea pentru mai mult timp, iar Bethesda nu are voie momentan sa vorbeasca despre aducerea continutului pe alte platforme.