Doua noi aplicatii pentru Orbotix Sphero [Video]

Doua noi aplicatii pentru Orbotix Sphero [Video]

Orbotix Sphero

Nu stiu daca va mai amintiti bila robotizata si jucausa Orbotix Sphero despre care vorbeam cu ceva timp in urma, dar aflati ca de atunci si pana acum aceasta s-a bucurat de un real interes din partea posesorilor de smartphone-uri.

Astfel ca producatorii au lansat doua noi aplicatii pentru Sphero: Chromo si MacroLab. Prima aplicatie ruleaza o serie de culori pe telefonul mobil, provocand userii sa miste sfera conectata prin bluetooth in directia corespunzatoare si sa completeze secventele contra cronometru.

Cea de-a doua aplicatie, MacroLab, permite utilizatorilor sa creeze trasee si programe repetitive, pe care mai apoi una sau mai multe jucarii Sphero le urmaresc cu exactitate.


Pe langa cele doua noi aplicatii care urmeaza sa fie disponibile incepand cu aceasta luna, producatorii anunta ca au inceput sa preia comenzi din peste 95 de tari, printre care si Romania. Cu alte cuvinte, daca acest gadget vi se pare interesant si dispuneti de 160 de dolari, tot ce trebuie sa faceti este sa va comandati un Orbotix Sphero de aici.

Etichete: