01 nov. 2011 | 16:14

Orbotix, noua jucarie pentru telefon

ACTUALITATE
Orbotix, noua jucarie pentru telefon

Orbotix

O noua jucarie pentru smartphone-uri, Orbotix se pregateste de lansare. In cazul in care nu stiti despre ce este vorba, avem de-a face cu o jucarie ce poate fi telecomandata cu ajutorul telefonului Android sau iOS.

Practic, robotelul este o bila ce se conecteaza prin bluetooth si poate fi manevrata de la distanta in 360 de grade. Bila este dotata cu un led multicolor, accelerometru, busola si un giroscop. Aceste dotari ajuta Orbotix  sa functioneze cat mai exact si in orice conditii de spatiu si teren.

Orbotix se poate deplasa cu o viteza de 1 metru pe secunda pana la o distanta maxima de cinci metri. Cu alte cuvinte aveti toate sansele sa va surprindeti prietenii sau colegii de apartament cu ajutorul bilei buclucase.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

orbotixspheroJucaria este compatibila cu orice smartphone care ruleaza cel putin Android 2.2 sau iOS 4, va fi lansata in decembrie, iar doritorii o vor putea achizitiona pentru 130 de dolari. Pentru inceput producatorii o vor livra impreuna cu sase jocuri, care se vor inmulti pe parcurs, avand in vedere ca oricine va putea crea aplicatii si jocuri pentru Orbotix.

Sursa: Electronista