Declaratiile lui Steve Jobs pot fi folosite in sala de judecata

Declaratiile lui Steve Jobs pot fi folosite in sala de judecata

Declaratiile lui Steve Jobs facute in biografia oficiala a acestuia pot fi folosite in sala de judecata in procesele impotriva lui Android.

Declaratii Steve Jobs

Steve Jobs a facut cateva declaratii lui Walter Isaacson, incluse in biografia sa, care acum, conform unui judecator ce instrumenteaza discutiile aprinse intre Motorola si Apple, pot fi folosite impotriva celui din urma in sala de judecata. Jobs era destul de suparat pe Google si pretindea ca acesta a copiat iPhone-ul cu sistemul de operare Android. Intr-un pasaj din biografia acestuia exista urmatorul paragraf:

„Imi voi pierde si ultima suflare daca este nevoie, si voi cheltui ultimul cent din cei 40 de miliarde de dolari pe care Apple ii are in banca pentru a corecta aceasta greseala. Voi distruge Android-ul pentru ca este un produs furat, sunt capabil sa pornesc un razboi termonuclear in acest scop!declara Steve Jobs.

Acum, aceste cuvinte se pot intoarce impotriva gigantului in cadrul proceselor pe care le are cu multi dintre producatorii de smartphone-uri Android. Avocatii companiei au facut o cerere ca aceste cuvinte sa nu poata fi folosite in sala de judecata, „pentru a nu incerca sa aduca simpatia juriului de partea lui Motorola”. Judecatorul din California, Richard Posner a refuzat fara nici un fel de explicatii petitia lui Apple.

Oare o fi si el un fan Android? 🙂

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: