Daca va grabiti s-ar putea sa primiti gratuit pachetul Media Center

Daca va grabiti s-ar putea sa primiti gratuit pachetul Media Center

In urma cu aproximativ 5 luni anuntam cu tristete in glas faptul ca Microsoft va cere bani in plus pentru un upgrade la Windows 8 Media Center, in contextul in care aceste functii sunt prezente in mod gratuit in aproape orice versiune de Windows 7. Printr-o oferta anuntata astazi de Microsoft, situatia pare sa fie un pic mai roz.

media center windows 8

In primul rand, oferta descrisa mai jos se adreseaza exclusiv utilizatorilor de Windows 8 Pro. Daca bugetul v-a permis doar accesul la versiunea standard a noului sistem de operare Microsoft, aveti ghinion. In bani, respectivul ghinion va costa 70 dolari, acesta fiind pretul oficial pentru un upgrade de la Windows 8 la Windows 8 Pro.

In cazul in care veti achizitiona o licenta de Windows 8 Pro pana la data de 31 ianuarie 2013, veti primi acces gratuit la pachetul de functii Windows Media Center. Este suficient sa accesati site-ul Windows 8, sa introduceti cheia de licenta pe care o detineti si sa efectuati un download pe care sa-l instalati ulterior.

Windows 8 Media Center este un pachet de functii care va permite sa inregistrati emsiuni de la TV prin intermediul unui TV Tuner, sa urmariti DVD-uri si alte cateva elemente de care nu erati constient pana cum deoarece erau incluse in Windows 7 fara nici un cost suplimentar.

Citește și: