17 dec. 2012 | 17:41

Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 – O tastatura mai mult decat exclusivista

ACTUALITATE
Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 -  O tastatura mai mult decat exclusivista

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 este o tastatura mai mult decat exclusivista, atat din punct de vedere al modului cum a fost construita cat si din prisma pretului.

Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7

Tastatura si mouse-ul sunt momentan principalele metode de input pentru PC, folosite atat de catre utilizatorii de rand cat si de gamerii avanstati. Acestia din urma, au nevoie insa de o serie de facilitati pe care nu le ofera o tastatura normala. Cyborg a fost unul dintre primii care au creat un mouse care permitea modificari fizice rapide, a venit randul si unei tastaturi, care, dupa parerea mea ar putea oferi tot ce este nevoie unui gamer adevarat, Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7.

Principalul avantaj al acestei tastaturi este modularitatea, fiecare element poate fi detasat si reorganizat, inclusiv LCD-ul care este practic o tableta cu diverse aplicatii si setari pentru orice joc ne putem imagina. La fel se intampla si cu sectiunea numerica sau cu zona de touch, scroll si control din partea stanga. Carcasa este construita din metal si are un finisaj mat, de calitate ce nu permite acumularea transpiratiei in sesiunile de gaming indelungate. Ca sa nu o mai lungim atat, va las in compania clipului de prezentare de mai jos, si cu mentiunea ca tastatura va fi premiata la CES 2013 pentru cel mai inovativ produs din aceasta categorie, si, ca va fi disponibila si la noi in tara, la un pret de aproximativ 1349 Lei….