Mad Catz Cyborg M.M.O.7 – Mouse cu provocare pentru cei… cu mult timp liber

Mad Catz Cyborg M.M.O.7 - Mouse cu provocare pentru cei... cu mult timp liber

mad-catz-goes-massively-multiplayer-with-cyborg-m-m-o-7

Nu stiu daca a mai avut cineva recent un dubiu in legatura cu cantitatea incredibila de timp care intra in jucariile Mass Multiplayer Online. Daca simtiti insa ca dupa zeci de ore de World Of Warcraft mai aveti timp si de altceva, de ce sa nu petreceti respectivele ore de pauza, pe care altfel le-ati fi petrecut dormind, configurand un mouse?

Nimic nu este mai atractiv decat crearea de macro-uri si asocierea de comenzi pe Cybork M.M.O.7.

Mouse-ul – daca il puteti numi asa – din imagini vine cu 13 butoane programabile, la care se pot asocia pana la 78 de comenzi. Ati citit bine: sapte zeci si opt de comenzi mapate diverselor combinatii de butoane. Exista un switch ,,Shift” cu doua pozitii pentru a schimba intre seturi de functii si inca unul intitulat ,,Mode” cu trei pozitii pentru schimba, ati ghicit, intre alte seturi de functii active.

E disponibil intr-o singura dimensiune, avand in vedere numeroasele motorase, surubele si piulite, cu ajutorul carora puteti ajusta lungimea si pozitia butoanelor, iar cei de la Mad Catz, cum mentionam si in introducere, spera ca cineva sa aiba atata timp incat sa exploreze toate functiile.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Mad Catz Cybork M.M.O.7 va fi disponibil incepand cu luna viitoare la un pret care momentan nu este anuntat.

mad-catz-mmodsc00718hands-800

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: