Cursele de roboti canini aproape ca devin realitate

Cursele de roboti canini aproape ca devin realitate

Clipul de mai sus imi aduce aminte de un serial de animatie pe care il urmaream cand eram mic, Saber Rider daca nu ma insel. Oricum, clipul creeaza  o imagine a unui viitor nu foarte indepartat…

Scurt metrajul pe care il puteti urmari la inceputul acestui articol se intampla sa fie o reclama la vodca, dar eu zic ca puteti trece peste acest mic detaliu…

In principiu, e vorba de niste roboti cu forma canina aflati in curse de tipul „care ajunge primul”, dedicate unui grup exclusivist de oameni in mijlocul desertului. „Cainii” sunt motivati de prezenta unui iepure la fel de robotic pentru a le stimula viteza, in timp ce la capatul celalalt al firului sunt baietii de la Swedish House Mafia, care au profitat de ocazie pentru a intepreta o noua melodie originala.

Calitatea efectelor speciale si povestea originala din clip cu siguranta atrag ceva respect pentru echipa din spate, fie ea si sub egida unui brand de vodca.

race absolut

Imaginea de mai jos, creatia lui Syd Mead desi pare destul de indepartata de secventele din clip, poate functiona ca o sursa de inspiratie.

race