Cloud Gaming-ul devine realitate pe Smart TV-urile Samsung

, 05 Iul, 10:50

Samsung Cloud Gaming Gaikal

Dupe ce s-a insistat destul de mult pe parteneriatele cu Samsung si LG la ultima conferinta Gaikai, se pare incep sa se si vada roadele respectivelor discutii.

Cu toate ca in urma cu cateva zile Gaikai a fost achizitionata de Sony contra sumei de 380 milioane$, se pare ca respectiva achizitie nu a afectat in nici un fel proiectele pe termen scurt ale Samsung, cu focus exclusiv pe cloud gaming.

Aflata momentan in beta, noua functie de cloud gaming functioneaza exclusiv pe modelele Samsung din seria 7000 (2012), sau mai noi. Este nevoie sa aveti ultimul firmware instalat, moment dupa care din interfata Smart Hub veti putea instala aplicatia Gaikai. La prima rulare a respectivei aplicatii primiti un cod unic. Acelasi cod il puteti introduce ulterior la adresa www.gaikai.com/samsung, moment dupa care sunteti in scrisi intr-un beta restrans.

Daca ati pus mana pe un astfel de TV si ati experimentat cu mainile voastre scenariul de mai sus, povesiti-ne in comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail