Velocity Micro iti vinde un PC de gaming de la 8.000 dolari

Velocity Micro iti vinde un PC de gaming de la 8.000 dolari

velocity-micro-overdriveCu toate ca brandul Velocity Micro nu este foarte popular, amatorii de sisteme high-end au mari sanse sa fi auzit de aceasta companie.

Ocupandu-se cu productia de configuratii de varf, nimic nu este mai nobil decat un computer care sa ruleze orice joc, la orice nivel de detalii, pe orice rezolutie pentru a ilustra talentul producatorului. Ca urmare, cu doar 8000 dolari va puteti achizitiona configuratia de baza a unuia dintre cele mai performante sisteme desktop de pe intreg mapamondul.

Intitulat Overdrive BigBlock GTX, noul PC a fost creat ca un benchmark de performanta si calitate.

In ceea ce privste configuratia interna, totul pleaca de la o placa de baza ASUS Rampage IV Extreme, 32GB DDRAM montati in configuratie quad channel, si un procesor Six Core Inte Core i7 Ivy Bridge 3960X Extreme Edition oveclockat la 4,6 GHz. In rest sursa de 1500W ofera suport pentru 3 placi video NVIDIA GeForce GTX680 montate in Tri-SLI, 2 SSD-uri Intel 520 de 240GB montante in RAID, plus un hard disk de 2TB. Sistemul de operare este Windows 7.

Pe partea de personalizare, carcasa realizata integral din aluminiu permite clientilor sa comande vopseaua unor masini celebre precum Bugatti sau Ferrari.

Pentru mai multe detalii sau pentru a face comanda, puteti accesa cu incredere site-ul producatoului www.velocitymicro.com/opc.php.