Career Innovation Week se pregateste de a doua editie

Career Innovation Week se pregateste de a doua editie

A doua editie a Career Innovation Week va avea loc in perioada 13-16 Noiembrie la Hotel Caro. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare personala pe masura potentialului lor.

Career Innovation Week

Career Innovation Week se adreseaza studentilor, absolventilor si masteranzilor, care  sunt asteptati sa se inscrie pana pe 7 Noiembrie in sectiunea special dedicata proiectului de pe hipo.ro. In urma evaluarii aplicatiilor, 200 de tineri vor fi invitati la evenimentul  Career Innovation Week intr-una din zilele de desfasurare: 13, 14, 15 sau 16 Noiembrie.

Proiectul isi propune sa puna in legatura tinerele talente cu liderii de business, pregatiti sa impartaseasca din experienta acele lucruri care ar putea schimba radical traseul profesional al participantilor. Astfel pe parcursul celor 4 zile finalistii vor avea acces la workshop-uri si studii de caz, vor interactiona cu specialisti din industrie si vor intra in competitie alaturi de alti tineri talentati. Printre companiile partenere se numara si: BRD Groupe Societe Generale, Philip Morris, CegekaEndavaIBMContact Singapore.

Cu alte cuvinte daca esti tanar absolvent sau student, pasionat si dornic sa te orientezi la inceputul carierei, poti sa arunci un ochi aici.

Citește și: