Cardurile nano-SIM incep sa apara pe net. Sa fie pentru iPhone 5?

Cardurile nano-SIM incep sa apara pe net. Sa fie pentru iPhone 5?

Daca tot anuntam la inceputul lunii iunie ca nano SIM-ul a fost aprobat ca standard, era doar o chestiune de timp pana incepeau sa circule pe internet imagini cu primele carduri de la operatori.

Mobifunk Karte

Baietii de la T-Mobile Germania sunt printre primii operatori de telefonie care isi fac stocuri de nano SIM-uri create in conformitate cu standardul 4FF. Reproduse in imaginile de mai sus, din cate se pare, cardurile au fost insotite de un document tiparit, care mentioneaza ca vor fi compatibile cu smartphone-uri ne lansate inca, motiv pentru care nici nu au fost distribuite la scara larga. Avand in vedere ca realizarea acestor stocuri conincide destul de mult cu lansarea iminenta a noului iPhone, cel mai probabil noul smartphone de la Apple este gazda cea mai potrivita pentru noile tipuri de carduri SIM.

Desi nu ni s-a confirmat din foarte multe parti ca urmatorul iPhone va folosi nano SIM-uri, cel mai probabil cei de la T-Mobile nu au facut investii majore in creearea de carduri conforme noului standard doar pentru a le tine intr-un depozite. Eu personal sunt de parere ca trebuie sa existe o legatura.

nano-sim-telekom

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: