Captive Media lanseaza oficial „jocurile hands-free” pentru toaletele barbatilor

Captive Media lanseaza oficial „jocurile hands-free” pentru toaletele barbatilor
Radu Neagu
14:52 14.11.2012

Daca tot vorbim din ce in ce mai des de idei interesante e frumos sa ne aducem aminte si de cateva concepte lansate mai demult. Unul dintre ele, ce includea un urinal pentru toaletele barbatilor care angreneaza „jucatorul” in timp ce acesta isi face nevoile va deveni realitate. Daca anul trecut era doar in stadiul de proiect aceasta idee a strans peste 700.000 dolari si a fost declarat oficial un proiect viabil. 

Captive Media jocuri toaleta barbati

Startup-ul cu sediul in UK planuieste sa intre in productie cu ideea sa, incepand de la sfarsitul acestui an. Dispozitivele vor fi instalate deasupra urinalelor in toaletele publice din baruri, cafenele, aeroporturi sau alte locatii cu un flux mai ridicat de oameni. Dupa ce au aparut pe diverse site-uri cu acest concept, ofertele investitorilor au inceput sa curga la propriu iar proiectul se va transforma usor intr-o modalitate noua de a plasa reclame. Majoritatea venitului va proveni din vanzarea dispozitivelor respective, insa pe termen lung reclamele vor aduce si ele un flux monetar important. Planurile sunt facute deja pentru Marea Britanie si pentru inca alte 9 tari din Europa, SUA fiind pe lista discutiilor aprobate foarte recent.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Captive Media/”/]

Martlet, divizia de investitii a grupului Marshall Cambridge este cel care i-a adus in atentia publicului si totodata sunt cei care au crezut in proiectul Mark Melford, co-fondatorul lui Captive Media. Primele dispozitive au fost deja instalate pe parcursul acestui an in locatii de interes general din Marea Britanie pentru a obtine un feedback important direct de la publicul ce va urma sa le foloseasca. Mai jos puteti urmari video-ul oficial al companiei pe langa cele cateva imagini ale dispozitivului in sine.

Comentarii
loading...