Koss lanseaza casti cu transmisie WiFi – nu sunt ieftine

, 28 Apr, 20:22

Koss

Sub numele de Koss Striva, un brand mai putin cunoscut in tara noastra va lansa o pereche de casti care par o pereche de hands free-uri.

Da, ne-am plictisit sa vedem casti bluetooth, in conditiile in care multe dintre ele edau sunetul prost, dar solutia celor de la Koss foloseste frecventele WiFi pentru a se conecta la sursa de continut. Apropo de sursa, pe langa un set de posturi de radio online pe care vi le puteti personaliza si de pe care puteti asculta neintrerupt continut audio WiFi, in pachet veti gasi si un gadget intitulat CAP – Content Acces Point. Acesta va permite conectarea la orice mufa clasica de casti, MP3 Player, smartphone, notebook, etc., cu acelasi scop – de a accesa continut.

Linia Striva de casti va avea doua modele: In-ear – Striva Tap si Over ear – Striva Pro. Fara un set de butoane clasice, ambele perechi de casti suporta interfatarea cu ele folosind gesturi, atingeri sau mangaieri pe zona exterioara a castii cu scopul de a da mai tare sau mai incet sau pentru a schimba postul redat.

Daca producatori precum Beats By Dre ne-au obisnuit ca perechile de casti over ear sa dea tonul cand vine vorba de pret, in acest caz este exact invers. Striva Pro pot fi achizitionate cu 450$, in timp ce versiunea Tap are o nota de plata de 500$.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail