Camera din iPhone 5 nu are nicio problema, spune Apple

, 08 Oct, 09:41

Pe sistemul problema nu e la mine, un angajat Apple a explicat pe o pagina de suport tehnic de ce apare o pata de culoare mov in anumite imagini capturate cu iPhone 5.iPhone 5 Purple picture

Perceput de multi utilizatori ca un defect al camerei incorporate in smartphone, Apple a explicat elementele de fizica din spatele problemei prin aspecte care demonstreaza ca de fapt vorbim de un fenomen natural si nu de un defect.

In respectivul raspuns, Apple a insistat ca problema poate fi reprodusa pe aproape orice smartphone, inclusiv pe toate iPhone-urile de pana acum. Aparent problema devine evidenta in momentul in care incercati sa faceti o poza cu o sursa de lumina puternica care se afla la limita exterioara a cadrului capturat. ,,Respectiva lumina cauzeaza o reflectie pe suprafata din interiorul camerei, reflectie care in final ajunge pe senzorul camerei”. Ca o solutie, Apple recomanda sa mutati un pic aparatului pentru o alta expunere sau in cel mai rau caz sa protejati coltul terminalului cu mana in momentul in care faceti o poza.

Cu toate ca noul iPhone nu a fost ocolit de controverse inca din fabrica, acest argument legat de camera a fost sesizat si de  editorii de la Digital Photography Review si a fost prezentat ca fiind normal. Solutia? Nu mai faceti poze cu lumini puternice in vreun colt.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Radut Gabriel : mai bine iti tii alocatia scolara pentru altceva.

bai vasile…..dupa cum ai raspuns inseamna ca esti un meltean care arunca cu bani doar asa ca ii are..fara motiv..

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail