iPhone 5 vine gata ciobit din fabrica

iPhone 5 vine gata ciobit din fabrica

Nu a durat mult si deja au inceput sa apara primele probleme legate de iPhone-urile lansate la sfarsitul saptamanii trecute. Problema e ca in comparatie cu alti ani, acum nu mai vorbim de ecrane al caror lipici dintre straturile componente nu s-a uscat complet.

iPhone 5 scratch

Au inceput sa circule pe internet mai multe imagini care scot la iveala defecte de fabricatie ale noului iPhone 5. Mai mici sau mai mari, cele mai multe dintre ele se datoreaza inlocuirii otelului inoxidabil cu aluminiul eloxat, acesta din urma fiind mai putin rezistent la socuri. La un anumit nivel poate erau previzibile zgarieturi sau sau ciobiri ale carcasei, dar sub nici o forma astfel de semne nu ar trebui sa fie prezente pe un iPhone abia scos din cutie.

Din cate se pare problema este destul de raspandita. Printr-un poll desfasurat pe forumul MacRumors, din 1260 de participanti mai bine de o treime au mentionat ca au mici semne pe carcasa noului iDevice.

Momentan Apple nu a raspuns oficial acestor acuzatii. Din acest motiv, daca va luati un nou iPhone, cel mai bine ar fi sa aruncati o privire atenta pe marginea produsului inainte de a iesi din magazin. Asa macar aveti o sansa sa-l schimbati pe loc.

iPhone 5 chip

Citește și: