15 apr. 2012 | 16:30

Boxee Box se vinde in sfarsit bine – lent, dar bine

ACTUALITATE
Boxee Box se vinde in sfarsit bine -  lent, dar bine

boxee

Pentru ca nici un ecosistem, platforma, dispozitiv sau sistem de operare nu este complet valabil fara ceva statistici, in cifrele de mai jos se reflecta Boxee Box.

Unul dintre cele mai versatile dispozitive de redare de continut multimedia la ora actuala de pe piata, Boxee Box, a atins nu mai putin de 200 de mii de utilizatori. Avand insa in vedere ca Boxee inca mai este o platforma deschisa, desi clientul pentru PC-uri anuntam ca nu mai este disponibil, numarul celor care folosesc cutia de la D-Link pentru a profita de interfata Media Center a brandului Boxee este de doar 10 procente din numarul total de utilizatori. Cu 2 milioane de utilizatori totali in comparatie cu cele 1,4 milioane de Apple TV-uri vandute doar in ultimul trimestru, Boxee ar avea ceva impact asupra pietei, din pacate cele 200.000 de Boxee Box-uri in comparatie cu un milion de dispozitive cu Google TV nu reprezinta un numar foarte mare.

Din pacate la asa un nivel este incredibila valoare conceptului ,,brand recognition”. Indiferent ce va face Boxee, mai are multe panouri publicitare de umplut pana se va vinde la fel de bine, precum un Apple TV mult mai ieftin si mult mai putin util.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele