Boxee renunta la aplicatia omonima pentru PC-uri, daca va grabiti poate o mai prindeti

Boxee renunta la aplicatia omonima pentru PC-uri, daca va grabiti poate o mai prindeti

boxee pauza

Daca ati fost vreodata interesati de ideea de HTPC sau home theater PC, una dintre cele mai bune solutii software a fost si va ramane pentru mult timp Boxee. Din pacate, respectiva solutie software isi va gasi, in viitorul extrem de apropiat, domiciliu doar pe solutiile dedicate tip Boxee Box.

Boxee a anuntat ca va renunta la dezvoltarea clientului omonim cross platform si ca se va concentra exclusiv pe solutiile integrate in dispozitive precum destul de popularul Boxee Box creat in colaborare cu D-Link.  Se pare ca acest moment a venit si mai sunt doar cateva zile, daca nu ore, pana ce www.boxee.tv nu va va mai permite sa descarati una dintre cele mai bune interfete pentru un sistem home theater. Daca sunteti de parere ca se mai pot aduce imbunatatiri majore platformei sunt mari sanse ca, la scurt timp dupa stergerea aplicatiilor numai bune de instalat pentru diverse sisteme de operare, Boxee Box sa devina un produs open source.

Solutia imediata este sa accesati www.boxee.tv si sa sperati ca mai aveti ce descarca, nu de alta dar sunt mari sanse sa fi pierdut trenul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: