Biserica Anglicana trece pe Twitter de sarbatori

Biserica Anglicana trece pe Twitter de sarbatori

Dupa ce Papa de la Roma a anuntat ca trece pe Twitter,  in cateva zile Biserica Anglicana va avea o prezenta la fel de puternica pe aceeasi retea de socializare.

Twitter lideri religiosi biserica

Biserica Anglicana, cea mai importanta si raspandita din intreaga Mare Britanie, a anuntat printr-un comunicat ca va transmite in direct, pe Twitter, mai multe slujbe din perioada Craciunului. Archbishop de Canterbury, Archbishop de York si  Archbishop Desemnat Justin Welby toti au confirmat ca vor transmite slujbe pe Twitter in perioada evenimentelor din biserici. Mutarea face parte dintr-un regim de adoptie al noilor tehnologii la nivel inernational in bisericile de pe intreg mapamondul. Intr-o incercare de a stimula celebrarea Craciunului si online, aceleasi personalitati religioase au incurajat membrii celor 12.000 de parohii din teritoriu sa transmita ganduri frumoase de sarbatori pe Twitter cu tagul #ChristmasStartsWithChrist. In particular, Biserica Anglicana poate fi gasita pe Twitter la @c_of_e.

Cu toate ca religia Anglicana nu este nici pe departe una dintre cele mai populare din lume, atitudinea descrisa mai sus este importanta pentru intreaga lume. Avand in vedere ca feed-urile de Twitter trec peste mari si tari, transmiterea unor manifestari religioase online ofera un confort psihologic deosebit membrilor oricarei congregatii. Mai ales cand respective manifestatii au loc in perioada Craciunului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: