Beats anunta o boxa wireless inteligenta: Pill

Beats anunta o boxa wireless inteligenta: Pill

Pilula celor de la Beats sau Pill, pe langa faptul ca este o aluzie la statutul de „doctor” al lui Dr. Dre are si o forma evidenta de capsula.

Beats Bill Red

Incercand sa atace segmentul de piata ocupata de gadgeturi gen Jambox, Beats a lansat o noua boxa wireless de dimensiuni reduse ce incearca sa fie un pic mai accesibila printr-un pret de 200 dolari.

Beats Pill foloseste conectivitatea Bluetooth pentru a prelua continut din diverse surse si pentru a-l reda fara sa fie conectata la priza. In partea din fata integreaza si un microfon pentru a fi folosita ca un dispozitiv de tele-conferinta.  Pentru a nu neglija dispozitivele fara Bluetooth, gen iPod Shuffle, Beats Pill permite conectarea si la surse de continut audio prin intermediul unui cablu de 3,5mm. Daca vreti sa legati doua sau mai multe astfel de gadgeturi in serie trebuie retinut ca pe spatele boxei este evident si un jack audio-out de 3,5 mm, pentru ,,a transmite sunetul mai departe”. Puterea reala a boxei este de 12 wati, incorporeaza 4 difuzoare create de catre Beats unde a fost realizat si procesorul de sunet integrat. Pe partea de codecuri sunt prezente atat AAC cat si apt-x pentru o calitate mai buna a sunetului redat in timp ce procesul de pairing este usurat printr-un senzor NFC. In ceea ce priveste calitatea sunetului, cei care au avut ocazia sa o asculte si-au exprimat entuziasmul legat de fidelitate si putere au precizat ca nu au mai simtit aceeasi intensitate a frecventelor joase care domina celelalte produse ale brandului.

Disponibila in culorile rosu, negru sau alb, pilula de mai sus se gaseste deja la comercianii autorizati din occident, urmand probabil ca in scurt timp, sa ajunga si la noi.