Badabing iti gaseste pozele sexy ale prietenelor

, 31 Oct, 09:30

Zilele trecute a aparut in AppStore o aplicatie care a provocat deja multe controverse, cu toate ca nu face nimic ilegal. Acesata poarta numele de Badabing!

Badabing iti gaseste pozele sexy ale prietenelor

Foarte multi prieteni si prietene de pe Facebook au poze in bikini, pe plaja, la piscina sau in alte contexte in care vestimentatia sumara este obligatorie. Badabing! pentru iOS gaseste rapid si cat se poate de eficient acele poze folosind un algoritm destul de performant. Este adevarat ca mai pot scapa si cateva greseli, insa rezultatele, in 9 din 10 cazuri, sunt destul de precise. In principiu este destul de trist ca exista o astfel de aplicatie. Pe de alta parte, pe sistemul clientul nostru, stapanul nostru, cineva cu sigurana va da bani sa o cumpere. Mai ales ca vorbim de o suma simbolica de aproximativ 2 dolari.

Vreti sa scapati de riscul ca cineva sa va gaseasca imaginile in bikini? In loc sa va enervati, solutia este simpla. Nu le mai urcati pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Ce aplicatie idioata, pai daca vreau sa vad poze cu prietenele la plaja, nu le pot vedea oricum pe Facebook?

Adica ce aduce nou, faptul ca nu mai dau eu cateva clickuri pe site-urile de cosializare?

E ca si cum au inventat apa calda iar.

Alexandru Puiu

Ai si nu ai dreptate. Daca cineva are 100 de albume cu cate 1000 de fotografii aplicatia te face mai eficient. Twisted 😛

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail