Au aparut primele parodii la filmul The Hobbit

, 05 Dec, 17:00

Cel mai asteptat film al acestui an este The Hobbit pentru simplul fapt ca tehnologia folosita in aceasta pelicula isi propune sa genereze un spectacol din alta lume.

Parodie Hobbit Ruseasca

Ca de fiecare data, inainte, dupa sau in timpul lansarii unui film cu buget mare, incep sa apara parodiile incarcate de umor, The Hobbit cu siguranta nu este o exceptie de la regula.

In 1984 a fost filmata in Rusia o versiune a filmului The Hobbit cat se poate de apropiata de scrierile lui Tolkien. Avand in vedere ca limba rusa nu este una dintre cele mai accesibile, un grup de indivizi cu umor, au atasat peliculei niste subtitrari in engleza pentru ca intregul spectacol cinematografic sa fie mai usor digerabil. Subtitrarile nu au o legatura foarte stransa cu subiectul filmului, fapt evidentiat si in captura de mai sus.

In cazul in care nu va doreati gasirea unui film foarte apropiat de ,,adevarul istoric” al cartilor, aceasta versiune s-ar putea sa fie un start bun pentru a intelege despre ce este vorba in The Hobbit.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail