Ati vrea noul PlayStation fara unitate optica?

Ati vrea noul PlayStation fara unitate optica?
11:50 31.05.2012

mac_mini_bd_kit-splayed

Cu toate ca se stiu mult mai multe lucruri despre urmatorul iPhone decat despre urmatorul PlayStation al celor de la SONY, este placut sa vedem macar informatii ca va exista un astfel de dispozitiv si nu vor mai trece 5 ani pana va aparea in magazine.

SONY a vrut sa elimine complet ideea unei unitati optice din urmatorul PlayStation, se arata intr-un reportaj al celor de la Wall Street Journal, bazat pe informatii de la surse sigure. Ar putea parea dubios, insa cu vitezele de acces la internet care se vehiculeaza in ultimii ani, completate de un grad sporit de disponibilitate al utilizatorilor obisnuiti de a cheltui bani online, toate cumulate confirma lipsa motivatiei de a apela la CD-uri, DVD-uri sau discuri Blu-Ray.

Cu toate acestea, decizia a fost luata si s-a mers in partea opusa, adica impotriva eliminarii unitatii optice din ansamblu. Cu alte cuvinte, s-a respins ideea unei console de tip online-only.

Chiar daca Sony merge in aceasta directie, o companie precum Valve, care a facut o avere imensa din vanzarile de jocuri pe internet, este tentata sa intre in domeniul dispozitivelor dedicate pentru gaming.

loading...