Assassin’s Creed III se lanseaza maine

Assassin’s Creed III se lanseaza maine

Maine va avea loc lansarea oficiala a lui Assassin’s Creed III  in Europa si implicit in Romania. Best Distribution, in colaborare cu Sony Computer Entertainment Europe, Media Galaxy si theGameCAST.net vor organiza evenimentul din Bucuresti, care va avea loc maine, 31 octombrie, in cadrul magazinului Media Galaxy din complexul Orhideea (Calea Giuleşti, nr.1-3, sector 6), incepand cu ora 19:00.

Assassin's Creed III

Cei care vor fi prezenti la eveniment vor avea ocazia de a vedea in premiera jocul ruland pe console PlayStation 3 si vor avea ocazia sa castige premii substantiale la fata locului. Marele premiu va consta intr-o consola PlayStation 3 care vine la pachet cu Assassin’s Creed III, insa cei care vor fi prezenti vor primi tricouri oficiale cu jocul, iar cei care cumpara noul titlu Ubisoft la fata locului vor primi automat hanorace cu sigla acestuia.

Si noul titlu Assassin’s Creed: Liberation pentru PlayStation Vita va putea fi incercat la fata locului, acesta intrand sub aceeasi oferta cu jocul de PlayStation 3. Cei care il cumpara primesc automat un hanorac Assassin’s Creed.

Citește și: