12 iun. 2012 | 15:30

Apple vine cu o alternativa la SmartCover – iPad Smart Case

ACTUALITATE
Apple vine cu o alternativa la SmartCover -  iPad Smart Case

Smart Case

Pentru ca foarte multi utilizatori de Apple care s-au incumetat sa-si cumpere un Smar Cover au fost foarte suparati pe faptul ca tableta lor preferata se zgarie cu usurinta pe spate, gigantul din Cupertino a gasit solutia.

Fara prea mult tam-tam, dupa conferinta de la WWDC de acest an, Apple si-a scos cateva produse din AppStore si a adaugat altele noi.  Printre cele noi se numara un nou mijloc de protectie a popularei tablete. Smart Case este un nou accesoriu al carui pret in Statele Unite este de doar 50$. Acesta este format dintr-o coperta de tip Smart Cover, care protejeaza fata oricarui iPad 2 sau 3, cat si dintr-o carcasa pentru spate. Realizata din poliuretan, noua carcasa va fi disponibila in 6 culori.

Cu speranta ca nu va fi exagerat de scumpa in tara noastra, nu pot decat sa sper ca voi pune si eu mana pe un astfel de accesoriu in curand.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele