Apple TV se apropie si mai mult de iOS -ul din iPhone – e nevoie de jailbreak

Apple TV se apropie si mai mult de iOS -ul din iPhone – e nevoie de jailbreak
10:06 02.01.2012

appletvipadapps

Chiar daca ideea de jailbreak nu e noua in ceea ce-i priveste pe utilizatorii curiosi de Apple TV, prea putini au imbratisat aceasta metoda de utilizare a dispozitivului din lipsa de beneficii solide. Numarul de aplicatii create special erau putine, iar metoda de jaillbreak nu era foarte prietenoasa.

In aceste zile se pare ca situatia s-a schimbat radical, cel putin pe partea de aplicatii. Dupa cum se poate vedea si in clipul video integrat mai jos, utilizatorii Apple TV, in curand vor putea rula aplicatii precum Safari, Maps, Facebook si nu numai, la o rezolutie mai mult decat decenta, de 720p.

Cu un proiect aflat momentan in beta, dezvoltatorul a carui voce o auziti pe fundalul filmului a promis ca se ocupa de perfectionarea interfetei si componentelor software necesare pentru ca orice utilizator dornic sa poata rula in curand pe un Apple TV 2G aplicatii de iPhone sau iPad fara probleme.

Din film lucrurile arata promitator, iar daca vreti mai multe detalii puteti cauta MobileX –  acesta este numele proiectului.

Apple TV
loading...