Apple ne mai pregateste ceva: televizoarele iTV

Apple ne mai pregateste ceva: televizoarele iTV

televizoare Apple, iTV, Apple

Supranumit si „proiectul de suflet” lui Steve Jobs, televizorul Apple se apropie cu pasi marunti dar siguri de lumina reflectoarelor. Conform analistilor, compania pregateste o intrare pe acesta piata undeva la sfarsitul anului viitor. In momentul de fata prioritatile sunt definitiarea patentelor si contractelor cu furnizorii de display-uri.

Avand in vedere succesul tot mai mare de care se bucura telefoanele, tabletele si computerele Apple, odata cu lansarea unei serii de televizoare, marul american va pune stapanire pe tot ce tine de viata digitala. Cu atat continut dezvoltat special pentru aceasta armata de gadget-uri, un televizor nu ar face altceva decat sa introduca informatia in sufrageriile noastre.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Odata cu lansarea si optimizarea Siri prin intermediul acestora, nu vom avea nevoie nici de telecomanda. Ce poate fi mai comod decat sa ii poruncesti televizorului, iar el sa iti indeplineasca dorintele fara nici cea mai mica ezitare?

Pentru moment asteptam sa vedem cum va evolua acest proiect si mai ales sub ce forma se va materializa. Sunt curios insa, daca Apple va reusi sa ne uimeasca in continuare in ceea ce se va numi: era post Steve Jobs.

Sursa: T3

Citește și: