Apple se duce in jos… semnificativ

, 18 Dec, 14:00

Din cate se pare trimestrele profitabile nu sunt suficiente pentru ca referitoare la actiunile tranzactionate.

Apple pierde la bursa semnificativ

Noua dezamagire provocata de Apple are loc intr-o perioada in care, detinea deja de cateva luni intreaga putere financiara din IT. Trecand insa peste plusuri, realitatea este ca Apple si-a ratat statutul de diva in urma cu vreo 2 sau 3 trimestre cand a incetat sa mai satisfaca pronosticurile brokerilor de pe Wall Street. Nu are nici o legatura cu faptul ca Apple creeaza produse foarte bune sau ca respectivele produse se vand foarte bine. Pana si , care trebuia sa fie benefica, s-a reflectat intr-un fenomen neasteptat. Pentru prima oara in foarte mult timp, valoare unei actiuni Apple, pentru un timp foarte scurt, a scazut sub 500 dolari la tranzactionare.

In conditiile in care in luna septembrie asteptam informatii referitoare la noile produse si actiunile Apple se tranzactionau la bursa cu 700 dolari, este evident ca undeva masinaria a incetat sa mai functioneze.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail