Apple revine la GPU-urile NVIDIA?

Apple revine la GPU-urile NVIDIA?
11:30 16.05.2012

MacBook Pro NVIDIA

Daca tot sintetizam ieri prima serie de zvonuri legate de un nou MacBook Pro, astazi se pare ca deja avem parte de episodul al doilea al aceluiasi serial.

Noul MacBook Pro se pare ca va marca o noua tranzitie pentru Apple din curtea AMD catre NVIDIA. Informatiile vin, ca de obicei, de la o sursa sigura. Ideea este ca urmatoarele MacBook Pro-uri vor avea, alaturi de procesoare Intel Ivy Bridge, GPU-uri NVIDIA GT650M pe arhitectura Kepler si proces de fabricatie pe 28 nm. In plus, este reconfirmat zvonul de ieri al adoptarii unui panou Retina Display.

Ca performanta, noile GT650M ar trebui sa se asemene foarte mult cu GPU-urile GT640M, care, desi fac o treaba foarte buna la capitolul gaming, in full load se reflecta in temperaturi destul de ridicate. Noul reportaj al celor de la 9to5mac.com reconfirma posibilitatea disparitiei unitatii optice, chiar si din MacBook Pro-urile de 15 inci. Totusi, exista o posibilitate destul de mare ca aceste noi sisteme portabile sa includa si unul sau doua porturi USB 3.0.

loading...