MacBook Pro se schimba la fata, dar cat?

MacBook Pro se schimba la fata, dar cat?

proad

Ne-am obisnuit cu acelasi design al seriei de notebook-uri Apple MacBook Pro de cativa ani, dar in curand vom vedea schimbari semnificative.

Urmatorul MacBook Pro, care va intra in istorie ca MacBook Pro 9.1, se pare ca va avea si alte schimbari decat o simpla crestere a performantei. A aparut deja pe GeekBech cu rezultatele spectaculoase de mai jos.

Mai precis, pe langa adoptarea noii serii de procesoare Ivy Bridge de la Intel, noile MacBook s-ar putea sa fie primele care vor integra  un panou de tip Retina Display. De exemplu, cei de la 9to5Mac cred ca vom vedea o rezolutie de 2880 x 1800 in MacBook Pro-ul de 15 inci.

Tot la capitolul speculatii intra faptul ca vom vedea MacBook Pro-uri mult mai subtiri decat modelele actuale datorita faptului ca vor disparea unitatile optice, caracteristica care se va reflecta si intr-o greutate mai mica.

Tot pe lista modificarilor semnificative intra, in sfarsit, unul sau doua porturi USB 3.0. Datorate chipset-ului Intel, mai degraba decat unui efort semnificativ din partea Apple, porturile USB 3.0 reprezinta una dintre cele mai importante elemente ale schimbarii.

Mai ramane sa vedem daca nu cumva iminentul WWDC este locul si momentul lansarii unei noi familii de MacBook Pro-uri. Va incumetati la pronosticuri?

apple new macbook

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: