Apple organizeaza eveniment dedicat educatiei

Apple organizeaza eveniment dedicat educatiei

Va informam in urma cu doua saptamani ca Apple va organiza un eveniment in New York dupa terminarea CES 2012. Ei bine, invitatiile pentru presa au fost deja trimise, iar subiectul acestuia a fost dezvaluit. Desi initial parea ca va fi destinat publicisticii, adevarul este ca accentul va fi pus pe educatie.

Cei care au citit biografia lui Steve Jobs, sau care sunt familiarizati cu viziunea fostului conducator al companiei Apple, stiu ca printre visele sale se gasea si dorinta de a revolutiona sistemul educational din lume prin intermediul tehnologiei. Unul din cele mai mari planuri ale sale in aceasta privinta era sa poata oferi manualele scolare in format digital pentru iPad, in asa fel incat elevii si studentii sa nu se mai care cu kilograme intregi de maculatura dupa ei.

Daca strategia pentru aceasta miscare a fost pusa la punct inainte ca Jobs sa plece dintre noi, este posibil ca acesta chiar sa functioneze, insa rezultatele cu siguranta nu se vor vedea decat peste cativa ani buni. Ce se va intampla cu adevarat vom vedea joi, 19 ianuarie.

Citește și: