Apple pregateste un anunt. Nu este legat de noi device-uri.

Apple pregateste un anunt. Nu este legat de noi device-uri.

Apple pare sa se pregateasca de un nou anunt spre sfarsitul acestei luni, insa zvonurile spun ca acesta nu este legat de un nou device, un nou model de computer sau alte produse hardware. AllThingsD a intrat in posesia acestor informatii si sustine ca evenimentul, care va avea loc in New York, este legat de un anunt „media”. Avand in vedere ca Apple detine deja o buna parte din piata de distributie a muzicii, a filmelor si a serialelor pe internet, interesul companiei intr-o noua piata suna cel putin intrigant.

Se pare ca Eddy Cue se va ocupa de organizarea acestui eveniment, cel care este responsabil in cadrul companiei de tot ce inseamna distributie digitala: iTunes Store, AppStore, iBookstore,  iAds si iCloud. TechCrunch sustine ca are de asemenea informatii despre acest eveniment, si ca surse sigure spun ca va fi orientat catre aria publicistica.

Odata cu update-ul 5.0 pentru iOS, Apple a integrat in meniul principal al tuturor iDevice-urilor un folder numit Newsstand, menit sa organizeze diverse reviste in format digital, cumparate din magazinul integrat. Aparent aceasta este urmatoarea piata pe care Apple vrea sa o dezvolte, iar daca punem lucrurile in perspectiva, putem spune ca are toate sansele sa reuseasca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: