Anonymous nu doarme – GoDaddy.com e la pamant

Anonymous nu doarme - GoDaddy.com e la pamant

Daca tot au trecut cateva saptamani de cand Anonymous nu mai tine capul de afis la nici o agentie de stiri, gruparea de hackeri s-a hotarat sa remedieze situatia.

GoDaddy

 

Desi in momentul in care cititi acest material GoDaddy.com cu siguranta a revenit online, in urma cu mai putin de 24 de ore site-ul, celei mai populare companii de hosting din lume a fost offline pentru mai mult de o ora. Problema a fost atat de grava incat nici macar nu s-a rezumat doar la site-ul companiei. Toate site-urile pe care gigantul le gazduieste au fost afectate. Multe dintre ele au picat, iar cele care nu au picat au fost incetinite teribil.

Nu a durat mult dupa ce GoDaddy a recunoscut pe Twitter ca incearca sa remedieze problema si pana cand cei de la Anonymous si-au asumat actiunea. Un membru al gruparii de hackeri pe numele de AnonymousOwn3r a postat pe Twitter „I’m taking godaddy down bacause well i’d like to test how the cyber security is safe and for more reasons that i can not talk now”. Cu alte cuvinte, aceasta a fost inca o dovada a puterii Anonymous si a modului arbitrar prin care isi aleg victimele.

La aceasta ora cei de la GoDaddy nu au confirmat sau infirmat ca este vorba de un atac al unor hackeri, cu toate ca scenariul pare cat se poate de plauzibil. In definitiv, nu au mai fost situatii in care sa se demonstreze ca un membru al Anonymous a mintit in legatura cu o victima a atacurilor sale. Ca o dovada a atacului, la accesarea site-ului GoDaddy in perioada in care site-ul a fost picat ati fi intalnit imaginea de mai jos.

godaddy

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: