Angry Birds va deveni lung metraj in cativa ani

Angry Birds va deveni lung metraj in cativa ani

Populara serie de jocuri, Angry Birds, se va reflecta intr-un film de animatie ce va ajunge pe marile ecrane undeva in 2016. angry birds the movie

Compania Rovio este foarte serioasa in a-si transpune franciza pe marile ecrane. Astazi, compania a anuntat ca John Cohen, producatorul filmului de animatie Despicable Me, va fi unul din primii membri ai echipei de dezvoltare. In trecut Cohen a mai lucrat la 2 filme din seria Ice Age si unul din remake-urile la Alvin and The Chipmunks. Finantat integral de Rovio, pentru a obtine libertate artistica totala fata de studiourile de productie, noul film il va avea ca producator executiv pe David Maisel, fost director la Marvel si actual consultant la Rovio. Tot Masel a fost producator executiv la primele filme Iron Man.

Vehiculat inca din 2011, din cate se pare noul film va fi dezvoltat in mare parte „in house” de catre aceeasi echipa de programatori si animatori care au lucrat la ultimele jocuri. Ramane sa vedem in ce mod se vor transpune intr-un film de 90 de minute nivele parcurse in 15 – 30 de secunde.

Citește și: