Animatia Diablo III: Wrath, lansata [+VIDEO]

Animatia Diablo III: Wrath, lansata [+VIDEO]

Pentru a ne pregati de marea lansare de saptamana viitoare a lui Diablo III, Blizzard Entertainment ne mai arunca un os virtual sub forma unui scurt film de animatie: Wrath, care prezinta o parte a povestii din universul Diablo pe care nu am mai vazut-o pana acum.

Este vorba despre conflictul intre fortele luminii si fortele intunericului dinainte ca actiunea din jocuri sa aiba loc. Aici intalnim multe personaje noi, dar si cateva fete cunoscute, precum arhangelul Tyrael si notoriul demon Diablo. Fanii seriei cu siguranta se vor bucura sa afle o parte noua a povestii, iar cei care nu stiu despre ce este vorba pot fi macar intrigati de acest clip, intrucat nu necesita cunostinte foarte vaste despre universul jocurilor.

Dezvoltarea acestui scurt metraj a avut loc in cadrul studioului de productie Titmouse, care este responsabil pentru secventele cinematice din seria Guitar Hero, scurt metrajul Scot Pilgrim vs. The Animation si serialele Metalocalypse, Avatar: The Last Airbender si Afro Samurai. Vizionare placuta!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: