Angry Birds Space ajunge si pe BlackBerry

Angry Birds Space ajunge si pe BlackBerry

Angry Birds Space

Daca nu demult anuntam ca Rovio refuza sa mai dezvolte cel mai nou Angry Birds pentru Windows Phone, in aceste zile a devenit evident ca nu aceeasi soarta ii asteapta si pe utilizatorii de BlackBerry.

Astazi a fost anuntat cel mai nou joc din seria Angry Birds Space si pentru terminalele BlackBerry. Dupa ce a ajuns jocul numarul unu pe terminale mobile din toate timpurile, lansat pe iOS, Android, Mac si PC in urma cu o luna, Rovio se pare ca a decis ca mai este loc pentru inca o platforma pe care sa se poata juca Angry Birds Space.

Desi perioada de asteptare de o luna ar putea parea exagerata pentru anumiti utilizatori, avand in vedere ca Plants VS Zombies a ajuns dupa 3 ani in AppWorld, putem afirma fara sa ne inselam ca in acest caz chiar s-a grabit. Cu astfel de aplicatii care vin pe platforma celor de la RIM inaintea celor de la Microsoft, BlackBerry poate castiga adepti chiar si intr-o perioada nu foarte roz.

Daca aveti un terminal BlackBerry, este suficient sa scanati codul QR de mai jos pentru a ajunge la aplicatie, iar pentru a o descarca aveti nevoie de 2,99$.

angry qr

Citește și: