Angry Birds Space ajunge si pe BlackBerry

, 25 Apr, 15:22

Angry Birds Space

Daca nu demult anuntam ca Rovio refuza sa mai dezvolte cel mai nou Angry Birds pentru Windows Phone, in aceste zile a devenit evident ca nu aceeasi soarta ii asteapta si pe utilizatorii de BlackBerry.

Astazi a fost anuntat cel mai nou joc din seria Angry Birds Space si pentru terminalele BlackBerry. Dupa ce a ajuns jocul numarul unu pe terminale mobile din toate timpurile, lansat pe iOS, Android, Mac si PC in urma cu o luna, Rovio se pare ca a decis ca mai este loc pentru inca o platforma pe care sa se poata juca Angry Birds Space.

Desi perioada de asteptare de o luna ar putea parea exagerata pentru anumiti utilizatori, avand in vedere ca Plants VS Zombies a ajuns dupa 3 ani in AppWorld, putem afirma fara sa ne inselam ca in acest caz chiar s-a grabit. Cu astfel de aplicatii care vin pe platforma celor de la RIM inaintea celor de la Microsoft, BlackBerry poate castiga adepti chiar si intr-o perioada nu foarte roz.

Daca aveti un terminal BlackBerry, este suficient sa scanati codul QR de mai jos pentru a ajunge la aplicatie, iar pentru a o descarca aveti nevoie de 2,99$.

angry qr

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail