Angry Birds: Gripa aviara pentru utilizatorii de Android

Angry Birds: Gripa aviara pentru utilizatorii de Android

Rovio anunta utilizatorii de terminale cu Android ca o versiune piratata a noului joc Angry Birds: Space include un virus troian foarte periculos. Se pare ca aceasta editie se gaseste pe alte canale de distributie si nu pe noul Play Store, dar studioul incearca sa isi protejeze clientii de atacurile posibile.

Virusul cu pricina se numeste Andr/KongFu-L si nu afecteaza functionarea dispozitivului in niciun fel pe cont propriu. Acesta deschide insa o poarta pentru alti virusi, care pot sa capete controlul complet al dispozitivului.

Cu adevarat ingrijorator este imposibilitatea aproape totala de a depista o versiune piratata a jocului, intrucat se comporta absolut la fel ca cea originala. Rovio sugereaza download-ul jocului din Google Play Store sau de pe magazinul propriu si isi indeamna fanii sa nu foloseasca alte magazine neoficiale.

Daca stiti ca ati intrat in posesia lui Angry Birds: Space dintr-o sursa mai putin oficiala, ati dori probabil sa stergeti jocul cat mai repede si eventual sa va scanati dispozitivul pentru eventuale infectii. Noi, cel putin, asa va recomandam!

Citește și: