Angry Birds a inspirat o expozitie de arta

Angry Birds a inspirat o expozitie de arta

Undeva in lumea asta larga, exista o expozitie la o galerie de arta intitulata sugestiv: Angry Birds All Levels. Este vorba de serie de tablouri precum cele din imaginea de mai jos care au o legatura foarte stransa cu jocurile Angry Birds.

Angry Birds inspira arta

Pentru a obtine efectul scontat, Evan Roth, autorul coletiei a imortalizat atingerile si miscarile degetelor pe ecranul unui iPhone plasand deasupra respectivului panou o hartie si murdarindu-si degetele cu tus. Rezultatul, dupa cum veti vedea si in clipul de mai jos suprinde, dupa viziunea autorului, ,,contrastul dintre entuziasmul ce se desfasoara in mediul de joc si monotonia care are loc in lumea reala.” Pentru ca ideea capturarii interactiunii cu un touchscreen nu este noua pentru Roth, si Angry Birds All Levels de fapt face parte dintr-o serie mult mai mare de lucrari.

Cu toate ca subiectul in sine s-ar putea sa nu va motiveze sa va urcati in avion pentru a merge la Galeria de Stiinta din Dublin, pentru intreaga colectie de imagini exista si o varianta mai scurta. Este vorba de setul de imagini de mai jos capturate intr-un timelpase. In total vorbim de nu mai putin de 3000 de imagini.

Angry Birds All Levels from Evan Roth on Vimeo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: