Trilogia Angry Birds ataca si consolele serioase: Xbox 360, PS3, 3DS

Trilogia Angry Birds ataca si consolele serioase: Xbox 360, PS3, 3DS

Angry Birds

Pentru perioada sarbatorilor, Rovio anunta un pachet ,,nervos” destinat jucatorilor entuziasti, posesori de Xbox 360, PS 3 sau Nintendo 3DS.

Cel mai popular joc din istorie pe o platforma mobila, Angry Birds, va ajunge pentru prima data pe rafturile magazinelor intr-o forma de colectie inaintea sezonului de sarbatori de anul acesta. Format din Angry Birds, Angry Birds Seasons si Angry Birds Rio, acest pachet este definit de Rovio ca ,,The Ultimate Collector’s Edition”.

Desi s-a vehiculat o lansare a popularului Angry Birds pe 3DS in 2012, in timp ce originalul Angry Birds a ajuns pe PlayStation Network in ianuarie 2011, acest pachet se pare ca nu va avea nici legatura cu speculatiile legate de lansare – va fi complet si unic. Va include suport pentru PlayStation Move si Microsoft Kinect, in timp ce versiunea de 3DS va include suport pentru StreetPass.

Noile jocuri vor veni insotite de noi clipuri cinematice, extras si alt continut exclusiv. Despre pretul trilogiei complete, momentan nu a scapat nimic pe internet.

Citește și: