Cartile Harry Potter sunt disponibile in format digital

Cartile Harry Potter sunt disponibile in format digital

potternmore 2

Chiar daca au trecut cativa ani de la aparitia cartilor Harry Potter, din cauza unei politici restrictive in ceea ce priveste comercializarea, abia in aceste zile pot fi descarcare in format digital.

Intreaga colectie Harry Potter poate fi achizitionata de la adresa shop.pottermore.com, disponibila in format ePub sau orice alt format de carte digitala pentru a fi compatibile cu aproape orice eReader, tableta, smartphone sau MP3 player. Sunt suportate mai multe modalitati de plata, iar daca va incanta ideea de stocare a cartilor in cloud, contul pentru magazinul Pottermore poate fi conectat cu cel pentru Amazon Kindle, de exemplu, moment dupa care va puteti descarca in oricand cartea cumparata.

Pretul pentru fiecare carte este acelasi, 4,99 lire sterline, iar daca va incanta conceptul de carte audio toate cartile pot fi achzitionate la un pret unic egal cu 17,99 lire sterline. Momentan, tot continutul disponibil pe site este disponibil in engleza, dar in curand vor fi disponibile si versiunile cartilor in franceza, germana, spaniola si italiana. Daca va incanta intreaga colectie Harry Potter, aveti o reducere de 10%, ajungand la 38,64 lire sterline.

Pentru fani si nu numai, s-ar putea ca aceasta lansare sa fie un fenomen important. Este incredibil ca dupa atata timp nici Apple si nici Amazon nu au reusit sa convinga publisher-ul lui J.K.Rowling sa comercializeze cartile si in acest format.

potternmore 1