Wind TOP AE2070, un nou MSI All-in-one

Wind TOP AE2070, un nou MSI All-in-one

MSI Wind TOP AE2070, Wind TOP AE2070, msi all in oneNu stiu daca mai avea nevoie cineva de o confirmare, insa, ca o dovada suplimentara a faptului ca lumea fuge de sisteme desktop clasice, MSI lanseaza in aceste zile un sistem all-in-one. Wind TOP AE2070 nu numai ca este dintr-o bucata, dar este si bun la toate.

Are un display cu diagonala de 20 inci si o rezolutie de 1600 x 900 (16:9), nu doar un ecran sensibil la mai multe atingeri simultane, facand din acest sistem un produs de perspectiva.

MSI Wind TOP AE2070, Wind TOP AE2070, msi all in oneCu un procesor Core i3 la 3,1 GHz si o placa video GeForce GT540M, putine sarcini vor putea ingenunchea aceasta configuratie. In ceea ce priveste restul dotarilor, avem parte de 2 porturi USB 3.0 [review], un DVD Writer si un hard disk arhi suficient pentru treburile de zi cu zi cu o capacitate de 500 GB si 7200RPM.

Daca prezenta unui sistem de operare Windows 7 nu era optionala, interfata MSI Windows Touch UI face din utilizarea ecranului sensibil la atingere o experienta mult mai placuta. Printre optimizate pentru multitouch si incluse in interfata Touch UI se numara un viewer de poze si continut multimedia, o aplicatie pentru notite plus scurtaturi catre site-urile Twitter si Facebook.

Chiar daca nu avem inca un pret asociat acestui model sau o data de lansare, tinand cont de trecutul MSI, acest sistem are mari sanse sa fie mult mai prietenos cu buzunarele voastre decat un HP sau VAIO cu o configuratie asemanatoare.

MSI Wind TOP AE2070, Wind TOP AE2070, msi all in one

Citește și: