WebOS 3.0 este aproape gata

, 31 Mar, 10:39

WebOS 3.0, HP WebOS 3.0, WebOS, HP WebOS

HP a dat frau liber la o varianta beta si un SDK pentru nou WebOS 3.0.

Asemanator modelului Android, versiunea 3.0 este prima varianta oficiala a WebOS care va suporta nativ si dispozitive de tip tableta, mai precis HP TouchPad.

Marele avantaj fata de alte platforme este pretul. Pentru a descarca si a va apuca de treaba in ceea ce priveste aplicatii pentru noul sistem de operare, pretul este… 0$. Astfel, daca vreti sa va inscrieti printre dezvoltatorii de aplicatii pentru WebOS, trebuie sa aveti un cont de PayPal doar pentru eventualitatea in care veti castiga bani din Apps.

Pe langa SDK si alte aplicatii necesare, precum JAVA sau VirtualBox, HP va pune la dispozitie si un kit de tranzitie, in cazul in care sunteti de exemplu dezvoltator cu experienta in aplicatii pentru WebOS. Cu speranta ca vor reusi sa incante cat mai multi dezvoltatori, le dorim celor de la HP sa se grabeasca in cursa pentru cea mai performanta tableta, nu de alta, dar mai e putin si piata devine deja prea aglomerata.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail