Trei telefoane noi cu Bada OS 2.0 de la Samsung

Trei telefoane noi cu Bada OS 2.0 de la Samsung

Desi produce deja seria de smartphone-uri de succes Galaxy, bazate pe sistemul de operare AndroidSamsung nu renunta la gama de telefoane Wave, bazate pe Bada OS, realizat in-house. Acesta a ajuns astfel la versiunea 2.0 si vine cu serviciul ChatON inclus, pentru a oferi o experienta de socializare unica pe device-urile companiei coreene.

Cel mai puternic din noul trio de telefoane este Wave 3, care include un procesor de 1,4 GHz, un display de 4 inci Super AMOLED, 3 GB memorie interna (cu posibilitatea de atasate de carduri microSD de pana la 32 GB) si o camera de 5 megapixeli. Versiunea de medie, Wave M, este ceva mai putin performant, folosind un procesor de 832 MHz, un display de 3,65 inci WVGA, si 150 MB memorie interna, incluzand acelasi slot microSD pentru expansiune. Ultimul, dar nu cel din urma este Wave Y cu un display de 3,2 inci HVGA, procesor de 832 MHz si camera de 2 megapixeli.

Toate cele trei telefoane include antene WiFi si Bluetooth 3.0 pentru a oferi accesul la noul ChatON si pentru cei care nu isi fac abonament de date prin compania de telefonie mobila. Momentan nu avem un pret pentru cele trei noi telefoane Samsung, insa avand in vedere ca sunt simple Feature Phone-uri, nu ar trebui sa depaseasca pretul unor terminale cu Android asemanatoare ca specificatii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: