Touchscreen de 82 de inci de la Perceptive Pixel

, 10 Aug, 11:30

Anul acesta la SIGGRAPH, compania Perceptive Pixel a incercat sa uimeasca prin intermediul unui televizor de 82 de inci. Desi nu este prima data cand sunt prezentate astfel de monitoare, faptul ca acesta include o suprafata tactila multitouch surprinde pe aproape oricine il vede in actiune.

Display-ul poate afisa rezolutii de pana la 1080p in 120Hz, poate recunoaste un numar nelimitat de atingeri simultane si are o grosime de 6 inci, care devine suportabila avand in vedere marimea display-ului si capabilitatile sale. Evident, nu avem de a face cu un produs destinat consumatorilor obisnuiti, acesta fiind mai degraba indreptat catre televiziuni care folosesc astfel e interfete in buletinele de stiri.

Momentan Peceptive Pixel nu a anuntat un pret pentru noul monitor gigant, sau daca acest produs va putea fi comandat (sunt aproape sigur ca nu se va gasi in magazine).

Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail