Tastatura WebOS pentru smartphone-uri si tablete

Tastatura WebOS pentru smartphone-uri si tablete

HP webOS Keyboard

Indiferent cat vor evolua tastaturile virtuale, nimic nu se compara cu atingerea unei taste pe care simti ca o poti pune la pamant.

Cel putin asa crede HP, care cu putin timp inaintea lansarii pe piata a propriei tablete cu WebOS, HP TouchPad, a transmis pentru aprobare catre FCC propria iteratie a unui concept perfectionat foarte bine de Apple sau Microsoft in urma cu cativa ani.

HP webOS Keyboard

Chiar daca momentan este doar HP WebOS Keyboard, eventual KT-1087, noua tastura cu conectivitate Bluetooth este un model deosebit cand vine vorba de linii suple si design compact.

Fara a avea prea mult in comun cu o tastura pentru PC-uri, noul layout include totusi si popularele Control, Shift, Caps Lock sau Tab. Din pacate, backspace-ul a fost comasat cu delete-ul, iar Page up/down, Insert, Print Screen sau End, lipsesc cu desavarsire.

De alimentare se ocupa doua baterii AA. Chiar daca nu vine cu cel mai original design, finisajul de calitate si layout-ul aerisit s-ar putea sa faca din aceasta tastura un accesoriu bun pentru carat in ghiozdanul cu gadget-uri.

HP webOS Keyboard

Citește și: