26 apr. 2011 | 16:43

Tablete de 10″ de la Dell

ACTUALITATE
Tablete de 10

Chiar daca multa lume a cazut de acord ca Windows 7 nu este un sistem de operare pentru tablete, Dell ne arata, printr-un document mai mult sau mai putin confidential, viitoare planuri de dispozitive sensibile la atingere.

Daca datele de lansare de genul iunie, iulie sau octombrie nu va confirma ca vorbim de dispozitive ale viitorului, prezenta unei noi generatii de Tegra, mai exact 2.5, sau procesoare Intel Oak Trail ar trebui sa fie argumente suficiente.

Incercand sa impace si capra si varza, Dell arata incredere in ambele platforme, Microsoft si Google. Daca peste Windows 7 prea putini au incercat sa puna o noua interfata, eventual sa preinstaleze un set de aplicatii mai prietenoase cu un stylus, peste HoneyComb se pare ca vom vedea o noua versiune a interfetei proprietare Dell Stage 1.5.

Nu vor lipsi abilitatile de transmitere a continutului 1080p prin HDMI sau camerele frontale si posterioare. La capitolul autonomie, vorbim de aproximativ 8 ore la o singura incarcare, cam cat o zi de munca.

Dell Streak Pro, Streak Pro


Sursa: Android central