Sony Ericsson aduce ultimul Gingerbread pe Xperia

, 26 Aug, 11:30

Sony Ericsson a anuntat ca va aduce update-ul 2.3.4 pentru Android Gingerbread, pe gama de telefoane Xperia din generatia actuala. Aceasta nu numai ca aduce functiile garantate de acest update precum Google Talk si Video Chat, ci adauga si functionalitate noua.

In primul rand, tot sistemul de operare a fost integrat cu Facebook, acum postarea direct pe reteaua de socializare fiind floare la ureche din orice meniu. O alta aditie importanta este functia de 3D Sweep Panorama, care se gaseste in camerele Sony din seria Alpha NEX, care capteaza mai multe imagini succesive si le lipeste pentru a forma o panorama. Aceasta functie poate capta si imagini 3D, care pot fi redate prin HDMI pe un televizor compatibil cu aceasta tehnologie.

Primul telefon care va avea noua versiune de software preinstalata din fabrica va fi Xperia Neo V, iar update-urile pentru terminalele deja lansate vor veni abia in octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail